IT-Service Fyn

Hosted Shop løsninger, evt. med betalingssystem.

Alle kan administrere en Webshop

Online Shops er efterhånden blevet allemandseje blandt virksomheder, iværksættere og andre som producerer eller videresælger alverdens produkter. Det er desuden kun meget få detail butikker, som ikke har eller overvejer at supplere deres fysiske salgskanal med en online indgang.

Årsagen til denne rivende udvikling ligger uden tvivl i måden hvorpå visionærer i sin tid, valgte at kombinere simpelhed, dynamik og fleksibilitet fra eksisterende CMS-systemer med en lang række intelligente Shop funktioner. Om ikke andet, så er dette historien bag vores Webshop løsning.

Vi har fokuseret på at minimere kundernes tidsforbrug og deres økonomiske omkostninger, hvilket betyder at de på kun få timer og med en minimal økonomisk investering kan begynde at afsætte deres produkter, allerede inden den første dag er omme.

 

Da vi har flere forskellige pakker, tager vi gerne en snak om hvad type shop du har brug for til din virksomhed.

Hardware/Software

 

Vi sælger hardware som bla. printere, pc, bærbar, externe harddiske, div. kabler, mus, tastatur, netværkskomponenter, skærme, USB nøgler, USB switch, scanner, multifunktions maskiner og meget mere.

Både til Mac og til PC.

 

Vi forhandler også software fra forskellige producenter, både til PC og Mac.

 

F.eks. Microsoft, Adobe, Symantec,

Reperation og support.

 

Vi udføre reperation af hardware på vores værksted, i det omfang vi kan skaffe reservedele til netop din maskine.

Problemer med virus eller spyware?

 

Har du problemer med Virus eller Spyware klare vi også det på vores værksted, Ring og aftal en tid hvor du kan komme ind med din maskine.

IT-Service Fyn - Mandal Allé 8A - 5500 Middelfart - mb@itsfyn.dk - 31 33 29 34 - Copyright © All Rights Reserved